Fotófal

Szelfigép, selfiegép, fotóautómata bérlés különleges ajánlatokkal, kiegészítőkkel és választható hátterekkel. Korlátlan fotónyomtatás a helyszínen.

Tudnivalók a fotófalakkal kapcsolatban

  • Háttérként szolgáló fotófalaink mérete: 240 x 240 cm, melyek kellően nagy felületet biztosítanak a közös, csoportos felvételek készítéséhez. A fotósarok felépítéséhez mindössze egy 3×3 méter nagyságú szabad hely szükséges.
  • A kínálatunkban lévő hátterekből egy-egy darab áll rendelkezésre, ezért ha az Ön által választott már le van foglalva az Önnek szükséges időpontban, csak a többi fennmaradóból tudjuk Önt kiszolgálni. Ezért minden esetben előre szükséges egyeztetni melyik fotófal/akat szeretné választani.
  • A megrendelés leadásával egyidőben kérjük jelezni, hogy a Selfiegép/fotósarok hátteréül melyiket választja. A helyszínre csak az Ön által választott háttér kerül kiszállításra és felépítésre.

A fotófal felállítása

Csapatunk már egy órával az egyeztetett időpont előtt birtokba veszi a fotósarok felépítésére kiszemelt területet, elvégzi a szükséges munkafolyamatokat, beleértve a szükséges beállításokat. Önnek arra is lehetősége van, hogy a háttérként szolgáló falat elmozdítva, máshol felállítva folytathassák a fotózkodást a vendégek. A fotógép bérlési idejére biztosítunk a helyszínen egy munkatársat, aki ebben is segítségére lesz. A háttérfal felállítása mindössze 10 perc és már folytatódhat is a móka.

Selfigép bérlés, szelfigép bérlés, fotoautomata kölcsönzés

Színes fotófal kínálatunk:

Egységes fotófallal még különlegesebbé és egyúttal egységesebbé is teheti a fotógépünkkel készített selfie felvételeket.  Folyamatosan törekszünk szolgáltatásainkat még vonzóbbá tenni Ügyfeleink számára.  Azonban, ha Ön a fehér színű hátteret választja, azt az alapszolgáltatásunk részeként, felár nélkül bocsájtjuk rendelkezésére. A színes, mintás egyedi háttereink egységesen 15.000 Ft-os áron vehetők igénybe. Többféle hátteret is szeretne? Ez sem jelent akadályt, hisz a jelenlegi kínálatunkban a fehér hátteret is beleszámítva összesen 10 különböző szín-, és formavilágú fotófalunk közül válogathat kedvére. A színes fotófalak bérlési díja darabonként 15.000 Ft. A 9 színes, többféle mintázatú hátterünk között megtalálható a napjainkban oly népszerű virágos háttér is. Ügyfeleink abban is számíthatnak segítségünkre, hogy az általunk díszletként biztosított fotófal/ak/ megjelenésükkel harmonizáljanak az elkészült meghívókkal is.

Jelenlegi háttér/fotófal választékunk folyamatosan bővül, így biztosan Ön is megtalálja az Önnek leginkább tetszőt.

• Selfiegép = kivételes élmény

  • Kivételes módon szeretné feldobni rendezvényén vendégei hangulatát? Selfigép a legjobb választás! Még azoknak a vendégeknek is kedve támad a fotózkodáshoz, akik amúgy nem szeretik, ha lencsevégre akarják kapni őket.
  • A poénos „selfie”-zés fergeteges hangulatot varázsol, fotó automatánk remek lehetőséget biztosít közös fotók készítéséhez. Mi pedig díjtalanul még vicces kiegészítőket (lásd paróka, bajusz, álarc) is adunk ezeknek a kivételes pillatoknak a megörökítéséhez. Nem kell várni, hogy egy későbbi időpontban elkészüljenek a felvételek. Egy, a fotógépbe beépített nyomtató gondoskodik róla, hogy amint elkészültek a felvételek, nyomtatott formában kézbe vehetőek legyenek. Fotókidolgozásra sincs szükség.
  • A meghívott vendégek nem üres kézzel, hanem a vicces fotókkal a kezükben távozhatnak. Magukkal vihetik emlékbe a Selfigépünk által készített felvételeket.

Kapcsolat

Számot tartunk Ügyfeleink teljes megelégedésére, ezért bármely felmerülő kérdés megoldására nyitottak vagyunk. Számos sikeresen lebonyolított rendezvénnyel a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy az Önök vendégei is mosollyal az arcukon fognak távozni a rendezvényeikről.

Email:

info@digitalreality.hu

Telefonszám:

+36 30 827 6261

Megrendelés

A rendelés folyamata:

• Az ajánlatkérés beérkezése után ellenőrizzük, rendelkezünk-e szabad kapacitással a kívánt időpontra
• Ajánlatunkat 24 óra leforgásán belül eljuttatjuk, mely alapján Ön jelezni tudja rendelési szándékát.
• Szerződést kötünk, és befizeti a díjbekérőn szereplő előleget.
• Egyeztetjük a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos részleteket, a fotó kollázst, így biztosítva a fotógép tökéletes használatát.

Amire szükségünk van:

A helyszínek jelentősen eltérhetnek egymástól. Az eddigi gyakorlat azt mutatja, hogy az általunk beüzemelt fotógépeknek nem minden esetben biztosítottak elegendő helyet. Ezt elkerülendő fontos tudatnunk Megbízóinkkal, hogy minimálisan 3×3 méterre van szükségünk a selfiegép elhelyezéséhez, ha ettől nagyobb hely áll rendelkezésre, még jobb.
Az áramforrás 10 méteren belül szükségeltetik, valamint egy kb. 1 m*1,5 m-es asztalt is kérünk rendelkezésünkre bocsájtani kellékeink számára.