Fotóbox

Szelfigép, selfiegép, fotóautómata bérlés különleges ajánlatokkal, kiegészítőkkel és választható hátterekkel. Korlátlan fotónyomtatás a helyszínen.

Mit tud a Selfiegép?

Előzetesen említést tettünk már arról, hogy a kezelése nagyon egyszerű, azonban a helyszínen Ügyfeleink számára mindig biztosítunk egy munkatársat, akinek segítsége a bérlés időtartama alatt végig igénybe vehető. Az összes esetlegesen felmerülő kérdésre válasszal szolgál. Annak érdekében, hogy a berendezést az adott helyszínen időben biztonsággal telepíteni tudjuk, az összes beállítás elvégezhessük, a rendezvény időpontját megelőzően egy órával korábban érkezünk. Bár a bérlési idő 4, 6, ill. 8 órás időtartamra vonatkozik, igény esetén a helyszínen lehetőség van ennek meghosszabbítására.

Selfigép bérlés, szelfigép bérlés, fotoautomata kölcsönzés

Dobozba zárt fotóstúdió = Fotóbox

Szeretné rendezvényét meghívottai számára sokkal élettelibbé, izgalmasabbá tenni, de hogyan? Mi tudjuk a választ! Profi módon, fotós igénybevétele nélkül örökítheti meg a legkülönbözőbb pillanatokat. Az általunk telepített fotóbox nem más, mint egy professzionális fényképezőgép, mely egy dobozban hordozza egy stúdió vakut és egy nyomtatót is. Hazánkban elsőként kínálunk Selfiegépet. A fotóbox kínálta megbízhatóság és minőség garantálja az elsöprő sikert.

Limit nélküli korlátlan számú fotó

Ügyfeleink részére a selfigépen felül rendelkezésre bocsájtunk egy fehér fotófalat, valamint a legkülönbözőbb vicces kellékeket (lásd álarc, paróka és társai). Ezek is benne foglaltaknak szolgáltatásunk árában.

Szeretne igazán látványos hátteret? Számos színpompás fotófalaink között Ön is megtalálja a befutót.

A fotókészítésen túl animációkat is készít a fotobox! Igen, lehetőség van rövidebb időtartamú mozgóképek felvételére is, melyeket Önnek digitális formában juttatunk el. Ügyfeleinknek lehetősége van a fotókat különböző nagyságokban is kinyomtatni. Ezen felül előzetes egyeztetés alapján több lehetőség közül is választhatnak, mi jelenjen meg a fotópapíron, mint például az esemény neve, dátuma, egy logó stb.

Selfigép bérlés, szelfigép bérlés, fotoautomata kölcsönzés

Mi az a fotóbox, hogyan működik a Selfiegép?

A Selfiegépre keresztelt berendezés segítségével az Ön által meghívott vendégek ezzel a szórakoztató eszközzel, fotós igénybevétele nélkül, önmaguk készíthetnek fotókat. Számtalan megismételhetetlen, poénos pillanatot örökíthetnek meg.  Ez a berendezés nem más, mint egy kisméretű, mobil fotóstúdió, melynek helyigénye csupán pár négyzetméter. Kápráztassa el meghívottjait fotóboxunk segítségével! Garantáljuk, biztos sikert arat.

Miből áll a Selfigép? Megtalálható benne egy fényképezőgép, melyben tükörreflexes kamera van, egy vaku és egy nyomtató.

Mire képes a fotóbox?

  • A jó minőségű fotók készítéséről tükörreflexes fényképezőgép gondoskodik,
  • A vaku biztosítja, hogy a sötétben készülő felvételek is élesek legyenek,
  • Az elkészült fotók a beépített nyomtatónak köszönhetően pár pillanat elteltével kézbe is vehetőek.

Mindezek biztosítják, hogy nem szükséges több órát várni sem utólagos retusálásra, sem fotókidolgozásra. Nem szükséges profi fotós tudásával rendelkeznünk, magunk is könnyedén tudjuk használni a Selfigépet. A berendezés rendelkezik érintőképernyővel, melynek segítségével pár pillanat alatt benyomhatjuk a gombokat és indulhat is a visszaszámlálás. Az elkészült felvétel másodpercek múltán előhívott fotóként kézbe is vehető, így a vendégek emlékként már magukkal is vihetik.

Szolgáltatásunkat már most is megrendelheti!

Ugye, Önnek is tetszik ez a fotóbox / Selfiegép? Megrendelését az űrlap kitöltésével elindíthatja, melyet követően 24 órán belül kapcsolatot teremtünk Önnel. Elküldjük ajánlatunkat, melynek elfogadását követően szerződést kötünk Önnel. Ezt követően minta kollázst készítünk és egyeztetünk minden szükséges részletet.

Keresse irodánkat bizalommal e-mailben vagy telefonon, ha további kérdései vannak!

Kapcsolat

Számot tartunk Ügyfeleink teljes megelégedésére, ezért bármely felmerülő kérdés megoldására nyitottak vagyunk. Számos sikeresen lebonyolított rendezvénnyel a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy az Önök vendégei is mosollyal az arcukon fognak távozni a rendezvényeikről.

Email:

info@digitalreality.hu

Telefonszám:

+36 30 827 6261

Megrendelés

A rendelés folyamata:

• Az ajánlatkérés beérkezése után ellenőrizzük, rendelkezünk-e szabad kapacitással a kívánt időpontra
• Ajánlatunkat 24 óra leforgásán belül eljuttatjuk, mely alapján Ön jelezni tudja rendelési szándékát.
• Szerződést kötünk, és befizeti a díjbekérőn szereplő előleget.
• Egyeztetjük a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos részleteket, a fotó kollázst, így biztosítva a fotógép tökéletes használatát.

Amire szükségünk van:

A helyszínek jelentősen eltérhetnek egymástól. Az eddigi gyakorlat azt mutatja, hogy az általunk beüzemelt fotógépeknek nem minden esetben biztosítottak elegendő helyet. Ezt elkerülendő fontos tudatnunk Megbízóinkkal, hogy minimálisan 3×3 méterre van szükségünk a selfiegép elhelyezéséhez, ha ettől nagyobb hely áll rendelkezésre, még jobb.
Az áramforrás 10 méteren belül szükségeltetik, valamint egy kb. 1 m*1,5 m-es asztalt is kérünk rendelkezésünkre bocsájtani kellékeink számára.