Kapcsolat

Szelfigép, selfiegép, fotóautómata bérlés különleges ajánlatokkal, kiegészítőkkel és választható hátterekkel. Korlátlan fotónyomtatás a helyszínen.

Kapcsolat

Számot tartunk Ügyfeleink teljes megelégedésére, ezért bármely felmerülő kérdés megoldására nyitottak vagyunk. Számos sikeresen lebonyolított rendezvénnyel a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy az Önök vendégei is mosollyal az arcukon fognak távozni a rendezvényeikről.

Email:

info@digitalreality.hu

Telefonszám:

+36 30 827 6261

Megrendelés

A rendelés folyamata:

• Az ajánlatkérés beérkezése után ellenőrizzük, rendelkezünk-e szabad kapacitással a kívánt időpontra
• Ajánlatunkat 24 óra leforgásán belül eljuttatjuk, mely alapján Ön jelezni tudja rendelési szándékát.
• Szerződést kötünk, és befizeti a díjbekérőn szereplő előleget.
• Egyeztetjük a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos részleteket, a fotó kollázst, így biztosítva a fotógép tökéletes használatát.

Amire szükségünk van:

A helyszínek jelentősen eltérhetnek egymástól. Az eddigi gyakorlat azt mutatja, hogy az általunk beüzemelt fotógépeknek nem minden esetben biztosítottak elegendő helyet. Ezt elkerülendő fontos tudatnunk Megbízóinkkal, hogy minimálisan 3×3 méterre van szükségünk a selfiegép elhelyezéséhez, ha ettől nagyobb hely áll rendelkezésre, még jobb.
Az áramforrás 10 méteren belül szükségeltetik, valamint egy kb. 1 m*1,5 m-es asztalt is kérünk rendelkezésünkre bocsájtani kellékeink számára.