Mi is az a fotóautomata?

Miben különbözik ettől a Selfigép?

Selfiegép fotóautomata működése

Beépített stúdió vaku garantálja, hogy akár sötétben is készíthessenek Ön és kedves vendégei éles, kiváló minőségű felvételeket. Az érintőképernyőnek köszönhetően pedig a meghívottak könnyű szerrel működtethetik a fotóautomatát. Mindössze egy gomb benyomása szükséges a visszaszámlálásig, így van idő a beállásra. Garantáljuk Önnek, ezek a felvételek lesznek a parti legtökéletesebb fotói, melyeket már pár másodperc elteltével kézbe is vehetnek. Rövid mozgóképek felvételére is alkalmas a fotóautomata, így Ön GIF formátumban is hozzájuthat. Ennek köszönhetően akár a közösségi oldalakon is kiposztolhatja.

Miután a fotóautomata a felvételeket digitális formában is tárolja, az Önhöz való eljuttatása egyszerű.

Mód van arra is, hogy a kinyomtatott fotókon az előzetesen egyeztetett feliratok, dátum, logó is rákerüljenek. Mindössze 20 percet vesz igénybe a Selfigép összeszerelése és a beállítások elvégzése.

Ön is kedvet kapott hozzá?

Most Ön is kedveskedhet vendégeinek. Lepje meg őket Selfigépünk bérlésével! Kérjen ajánlatot az űrlap kitöltésével! 24 órán belül megküldjük ajánlatunkat. Forduljon hozzánk bizalommal, tegye fel kérdéseit az alább megadott elérhetőségek egyikén!

Selfigép bérlés, szelfigép bérlés, fotoautomata kölcsönzés

Ha meghalljuk ezt a szót...

talán első hallásra egy, a metró folyosón elhelyezett fotó készítő fülke ugrik a szemünk elé, mely ott a helyszínen kinyomtatja nekünk az igazolványképet. A fotóautomata éppúgy másodpercek leforgása alatt készíti el a képet, mint az imént említett fotó készítő fülkék. A különbség pedig abban rejlik, hogy a Selfigépek mini fotóstúdióként funkcionálnak és ráadásul mobilisak. Fotóautomatáink magunkban hordoznak egy tükörreflexes kamerát, stúdió minőségű vakut és egy nyomtatót. Mindezeket egyetlen dobozba rejtve. Beállíthatjuk akár egy sarokba is. A fotófal és a berendezés felállításához mindössze 3×3 méteres szabad helyre van szükségünk.

Szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza:

  • A 4, 6, ill. 8 órás bérlési időn belül Ön korlátlan mennyiségű felvételt készíthet, mi nem limitáljuk.
  • Lehetősége van a helyszínen a Selfigép bérlési idejének a meghosszabbítására.
  • Biztosítunk még a berendezésen felül különböző poénos kiegészítőket, kellékeket, valamint a fotófalat.
  • Amennyiben fehér hátteret választ, ezt szolgáltatásunk részeként ingyenesen biztosítjuk. Azonban választhat mintás háttereink közül is, melyeket 15.000 Ft megfizetése ellenében bocsájtunk rendelkezésére.
  • Az adott helyszínen egy munkatársunk jelenléte biztosítja a segítséget a vendégek számára a Selfigép üzemeltetésében.
  •