Selfiegép, az egyszerűen működő fotógép

Ez a fotógép különleges módon teszi felejthetetlenné a neves alkalmakat, mint például egy céges buli, gyermeknap, vagy egy akár egy esküvő.

Fotónyomtatás azonnal

Igen, a felvételeket máris kinyomtatja ez az egyedülálló fotódoboz, mely magában rejt egy tükörreflexes kamerát, egy stúdió minőségű vakut, valamint egy nyomtatót is. A vendégek ott a helyszínen megkaphatják és hazavihetik emlékbe a fantasztikus felvételeket. Még a sötétség sem okoz gondot, a beépített vaku gondoskodik róla, hogy a képek sötétben is tökéletesen élesek legyenek. Fotógépünk segítségével bárkiből profi fotós válhat. Ehhez gyakorlatilag csak annyi a teendő, hogy megnyomják az érintőképernyőn lévő gombot és beálljanak a fotókészítéshez a visszaszámlálás ideje alatt. A fotókon kívül mozgókép is lehet készíthető a fotógép segítségével. Ezek a rövid időtartamú GIF animációk gond nélkül felkerülhetnek a közösségi média felületeire. A Selfiegép a fotókat, animációkat digitális formában eltárolja, így Önhöz könnyedén el is tudjuk juttatni.

Bizonyára egyet ért velünk, kifogyhatatlanok a megörökítésre váró pillanatok a bulik során. Fotógépünk használatával azonban korlátlan számú felvételt készíthetnek az esemény résztvevőivel közösen.

Selfigép bérlés, szelfigép bérlés, fotoautomata kölcsönzés

Dobja fel a közelgő eseményt fotógéppel

Ön is szeretné közelgő eseményeit egyedi módon feldobni? Lepje meg vendégeit! De akár meghívottként is biztos sikert arathat, ha Ön visz ajándékként a házigazdának egy, a  … csapatunktól bérelt Selfiegépet!

Garantáljuk, hogy a minden résztvevő önfeledten fog pózolni a rendkívüli fotózkodás alkalmával. Szolgáltatásunk igénybevételével felejthetetlen élményt kínálunk. A vendégek fotógépünk segítségével profi fotósként önmaguk, akár közösen is készíthetnek kiváló minőségű felvételeket, nem szükséges erre a feladatra fotóst sem felkérni. Napjainkban a selfie fogalmát bizonyára már mindenki ismeri, de most általunk megismerkedhet ezzel a technikai újdonsággal, a Selfiegéppel is.

Hogyan zajlik egy rendezvény Selfiegépünkkel?

Csapatunk stábja már a lebeszélt időpont előtt egy órával a helyszínre érkezik, hogy időben felállítsa a fotógépet és a kiválasztott fotófalat. Ennek az általunk berendezett fotósaroknak mindössze 3×3 m a helyigénye. Egy munkatársunk pedig a fotógép bérlésének ideje alatt a helyszínen mindenben segítségükre lesz. Segítséget nyújt és megválaszolja az esetlegesen felmerülő kérdéseket. Megrendelőink különféle hátterek közül választhatják ki a nekik leginkább tetszőt. Amennyiben a fehér színű, ún. alap háttér mellett döntenek, ezt szolgáltatásunk díja tartalmazza. Felár ellenében azonban színes, mintás hátterek is választhatóak, melyeknek bérlési díja egységesen 15.000 Ft. Lehetőséget biztosítunk továbbá arra is, hogy előzetes egyeztetés alapján logó, az esemény neve, illetőleg a dátum is szerepeljen a kinyomtatott felvételeken. A bérlési idő lehet 4, 6 vagy 8 óra, azonban a lehetőség van a bérlési idő helyszínen történő meghosszabbítására is. Munkatársunk ebben is rendelkezésükre áll az esemény helyszínén.

Selfigép bérlés, szelfigép bérlés, fotoautomata kölcsönzés

Hogy működik a Fotósarok / fotógép

Esküvőre fotósarok: 

Fotógépünket beállíthatjuk egy fotósarokként az esküvő helyszínén, mely lehetőséget nyújt a résztvevők számára, hogy bármilyen bolondos, vicces felvételt készíthessenek vele. Így ezekkel a fotókkal rendkívüli üzeneteket is hagyhatnak a boldog ifjú párnak.

Fotógépünk rendelkezik GIF funkcióval is: Akár mozgóképeket is tudnak rögzíteni Selfiegépünk segítségével, melyeket bármikor GIF formátumban is le tudnak játszani. Az így készült poénos felvételek a közösségi média felületeken megosztva szélesebb körben is mosolyt fakasztanak nézőik körében.

Fotósarok partykon: A bulikat szervező cégek is felfedezték és egyre több alkalommal veszik bérbe a Selfiegépeinket. A fotógépeink segítségével Ön garantáltan fel fogja dobni a hangulatot. A meghívottak saját maguk készíthetnek felvételeket az egyszeri és megismételhetetlen pillanatokról. Az így készült egyedi fotók felhasználásával még eredetibb módon lehet reklámozni bármilyen eseményt, rendezvényt. A felvételeken ráadásul az előzetesen egyeztetett logó is feltűntethető. A vendégek garantáltan rajongani fognak érte és örömmel fogják megosztani élményeiket, a bulis fotókat Instagram és Facebook oldalaikon.

Fotóbox technikai paraméterei

A fotógép mindenben igazodik egy rendezvény igényeihez. Ennek az összetett, több funkció ellátására képes Selfiegépnek leginkább figyelemre méltó tulajdonságai közé tartozik, hogy egyszerűen mobiliziálható, könnyű a súlya, felállítása bárhol kivitelezhető, ráadásul az általa készített fotók vetekszenek egy fotóstúdióban készített felvételekkel. Azon túl, hogy közel csúcsminőségű felvételek készítésére alkalmas, ki is nyomtatja a fotókat, melynek köszönhetően az esemény résztvevői magukkal is vihetik örök emlékként.

Ennek a kivételes szerkezetnek egyszerű a kezelése is, de mindig adódhatnak megoldandó helyzetek, megválaszolandó kérdések, ezért a fotógép bérlésének idejére biztosítunk egy munkatársat, aki folyamatosan mindenben a vendégek segítségére lesz.

A Selfigép mindössze 20 perc alatt előkészíthető és beállítható biztosítva így a kívánt mobilitást. Fotóboxainkat mozgó rendezvények lenbonyolításához is ajánljuk.

Fotógépeink egy igazán felhasználóbarát érintőképernyővel rendelkeznek. A monitor mérete 15 col, melynek használata nagyon egyszerű.  A berendezés figyelemre méltó tároló kapacitásának köszönhetően lehetőség van már a rendezvény befejeztével az akár több ezer képet egy csomagban átvennie.

Fotóbox programja által kínált lehetőségek:

A Selfiegépbe beépített program különböző keretek és bélyegképek kezelésére is alkalmas. A kinyomtott felvételeken megjeleníthető a dátum, a szervezők neve és akár maga az esemény neve is.