Szórakoztassa vendégeit a fotósarok kiegészítőivel!

Meghívott vendégei önmaguk léphetnek elő profi fotóssá. Csak egy fotósarkot kell berendeznie számukra.

A Selfiegép fotósarok részei:

  • A Selfiegép berendezés egy tükörreflexes fényképezőt, egy stúdióvakut és egy fotónyomtatót tartalmazó fotóautomata.
  • Érintőképernyővel van ellátva, melynek segítségével bárki könnyedén kezelni tudja, gyakorlatilag mindössze csak egy gombot szükséges megnyomni a fotók elkészítéséhez.
  • Akár a sötétben is kiváló minőségű fotókat lehet készíteni a stúdió minőségű vakunak köszönhetően.
  • A berendezéssel nem csak fotókat, de rövid terjedelmű mozgóképeket is készíthetünk, A GIF formátumú pedig lehetővé teszi animációk készítését is.
  • Egy egész asztalt beterítő vicces kelléket is rendelkezésre bocsájtunk a fotóboxon és fotófalon kívül.
  • Fehér hátterünket alapháttérként veheti igénybe, de ha jobban kedveli a mintás, színes háttereket, kínálatunkban ezeket is megtalálja.
  • Szabad térben is fel tudjuk állítani a fotósarkot, melyhez Önnek mindössze áramforrást és egy kisebb fedett területet kell biztosítani részünkre.
  • Helyigényét tekintve ez a kis stúdió megférne egy sarokban is, mégsem szükséges oda beszorítani.

Selfiegép = jó választás!

Profi csapatunk már számos sikeres rendezvény lebonyolításán van túl. Ön is számíthat ránk! Válasszon minket, ha rendezvényeit valóban felejthetetlenné szeretné tenni! Ajánlatkérő adatlapunk kitöltését követően 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot Önnel.

Selfigép bérlés, szelfigép bérlés, fotoautomata kölcsönzés

Miket tartalmaz a fotósarok?

Selfiegép csapatunk segítségével saját kis fotóstúdiót bocsájthat vendégei rendelkezésére. Garantáljuk Önnek, felejthetetlen élményben lesz részük. Ehhez a garantáltan népszerű fotóautomata felállításához, mindössze egy 3×3 méteres szabad helyre van szükségünk.

Ettől viccesebb partifotókat aligha vihetnének magukkal haza emlékbe a vendégek. A felvételek néhány másodperc múlva kinyomtatásra kerülnek, így a mókás fényképezkedés után már kézbe is foghatják a fotókat.

Extrákat is kínálunk! Szolgáltatásainkról részletesebben:

Csupán 20-30 perc a fotósarok berendezése. Ezzel szemben a rendezvény kezdete előtt egy órával már megérkezünk az adott helyszínre, hogy biztosítani tudjuk a berendezés működőképességét, mire a vendégek is megérkeznek. Munkatársunk jelen van a bérlési idő alatt, segítséget nyújt a helyszínen akár a gép működtetésében, akár az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolásában.

4, 6, illetve 8 órás időtartamokra bérelhető ki a Selfiegép, de a helyszínen is van lehetőség az esetleges hosszabbításra, amennyiben tovább is igényt tart szolgáltatásunkra.

Az ár magában foglalja a fehér színű fotófalat, igénybevétele nem jár semmilyen plusz költséggel.

A fővároson kívül vidéki településekre is örömmel visszük házhoz szolgáltatásunkat, melyhez kedvező kilométer árakat társítunk.